Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Ula I. (2701 niezalogowanych)
83 Posty
Tomek highlander
(tomhighlander)
Początkujący
to ja sie podlaczam do klubu mnie tez kiedys nazwali rasista bo bardzo mi sie niepodobaly pewne okolice w Birmingham.
no i mam jakias niechec do arabow ale nie mam nic przeciwko gleboko wierzacym muzelmana.
co do zydow sie nie wypowiadam jestem z lodzi
ponad wszystko palam sympatia do pani premier Australi ktora zwerbalizowala wszystko co mysle o emigrantach ze wszad.
zastanawialem sie czy jest jakas nazwa dla tych co nie szanuja i dyskryminuja bialych chrzescijan.
bo znam takich cale masy ale ciagle nie wiem jak mam to nazwac zeby sobie ponazekac jacy to oni nietolerancyjni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
cysiek2 napisał:
, jednoczesnie oczekujac wylacznie szacunku i pochlebnych opinii o norwegach. Takich rasistowskich matolow jak ty, powinno sie utylizowac, zeby Polsce wstydu nie przynosili

jakie to norweskie spojrzenie na swiat

Jesli cytujesz, matole, moja wypowiedz, to nie usuwaj z niej moich slow i nie wstawiaj swoich, bo to jest zwyczajne oszustwo. Nie dosc, ze rasista, hipokryta, to jeszcze oszust

Moja wypowiedz nieco sie roznila :

"Niestety, patimku, podobnego matola - hipokryty, to nie tylko w rodzinie ze swieczka szukac, ale i wsrod Polakow. Ziejesz wylacznie pogarda i nienawiscia do innych nacji, jednoczesnie oczekujac wylacznie szacunku i pochlebnych opinii o Polakach. Takich rasistowskich matolow jak ty, powinno sie utylizowac, zeby Polsce wstydu nie przynosili"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
cysiek2 napisał:
fajny film,politycy kombinuja najlepiej,tylko czemu glupi ludzie chodza glosowac jeszcze?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
olaf1 napisał:
czemu glupi ludzie chodza glosowac jeszcze?????
a ci co nie chodzą, to co dobrego czynią?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
nie traca czasu na zludzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
musisz Polaku zrozumieć istotę i funkcje państwa
i to za trudne na razie, ale chociaż próbuj pojąć
zaznajom się przynajmniej, że coś takiego istnieje
nie patrz co Polska zrobiła dla ciebie, ale co ty Polaku zrobiłeś dla swojego kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
W polskim prawie istnieje luka, która utrudnia zgłaszanie protestów wyborczych za pośrednictwem poczty. Co ciekawe, sytuacja dotyczy wyłącznie wyborów samorządowych. Właśnie przez taką lukę, katowicki sąd okręgowy nie rozpatrzył dwóch protestów z Jaworzna.

Dwa protesty, które trafiły do sądu w Katowicach, wylądowały w koszu. Dlaczego? Ponieważ poczta dostarczyła je sądowi zbyt późno. I nie miało znaczenia to, że protesty wysłano w przepisowym terminie.

Sondaż CBOS. "Wyborcy PSL nagle zniknęli

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raport-wybory-samorzado...;utm_campaign=chrome
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Ja sie tylko pytam, jakim prawem rasitowska swinia, ktora wypowiada sie o innych nacjach wylacznie pogardliwie i obrazliwie,
tego nie wiem az tak niewspolzyje z norwegami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jasta102 napisał:
tv.nrk.no/serie/kampen-for-tilvaerelsen/...1/sesong-1/episode-1

To juz sie robi nudne... Jestes strasznie monotematyczy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok